Om Eponita

Ville det ikke vært fint å føle en ekte og nær kontakt med hester, andre dyr og naturen?

 

Hva om din indre ro hadde vært lett tilgjengelig for deg?

 

Hvordan ville det føles å være i balanse med helsen din, miljøet rundt deg, og deg selv?

 

Eponita ønsker å formidle enkle, virkningsfulle og effektive metoder for å oppnå nettopp dette! Du har makten til å skape din egen fremtid.  Eponita benytter naturen selv som mentor, og spesielt hesten har vist seg å ha unike egenskaper som gjør den godt egnet til å hjelpe deg med å være mer tilstede, mestre dine tanker og følelser, og gi deg tilgang til ditt egentlige jeg – den du er født til å være! 

 Eponita ønsker å gjøre kunnskapen så enkel og rask tilgjengelig som mulig. “Enkel” betyr ikke billige triks, men vi ønsker derimot å kutte ut sider opp og ned med lange forklaringer og utredninger om det samme tema – noe ofte tar lang tid å jobbe seg igjennom. Det er ikke alltid nødvendig å bruke all din tid og dine krefter for å oppnå positive endringer. Eponita ønsker å gå mer dirkete på sak for at du raskere kan oppnå det du ønsker og gi deg en magisk fornyelse og kraft!  Ikke misforstå – det kan iblant være fint og nyttig å fordype seg i et tema, lese bøker, gå kurs, jobbe seg igjennom stoffet på en grundig måte og bruke den tiden som trengs. Men det er ikke alltid nødvendig å gjøre alt så komplisert. Noen ganger kan det være fint å gå rett til kjernen av kunnskapen – til selveste kremen!

 

Men er det så enkelt da?

 

  • Noen ganger så JA – det KAN gå veldig raskt å endre en tilstand til det positive med de rette teknikker!
  • Andre ganger vil det kreve mer, og noen ganger mye mer. Men tilgangen på gode, gjennomprøvde og effektive metoder kan gjøres enkel. Alle er vi på forskjellig ståsted i livet og vi har forskjellig tyngde av bagasje med oss. Derfor blir aldri veien lik for alle. Vi må alltid begynne der vi er, akkurat nå.

 

Universet og natur, mennesker og dyr – alt henger sammen med alt!

 

Navnet Eponita betyr Lille Epona.  Epona er gudinnen av hester hentet fra keltisk myologi. Hun symboliserer skaperevnen, hennes tema er beskyttelse av dyr, men hun kan også være en ledsager av sjeler.  I noen myter så Epona ut til å anerkjenne en konges suverenitet, og ga henne lederegenskaper som kan hjelpe deg når du trenger mer autoritet i en situasjon. 

Eponita jobber ut ifra et åpent, spirituelt og ikke-religiøst livssyn, med en sterk tilknytning til shamanisme og reiki. Shamanisme forståes her ut ifra det åndelige i naturen. Det å benytte naturens kraft til å mestre de ytre og indre utfordringer.

Kontakt meg på:     eponita100@gmail.com