Hester hjelper mennesker til å være ekte, ærlige og tilstede!

Å være i energifeltet til en hest er en sterk opplevelse. De deler energien sin for å roe og jorde oss, og for å bringe oss helt inn i, og tilstede i kroppen vår i det nåværende øyeblikk. Hester er bevisste på verden rundt dem, og deres naturlige oppmerksomhet hjelper oss å øke vår egen bevissthet. Ved å forbli jordet i øyeblikket med hesten, er vi i stand til å oppdage og akseptere vår egen sannheten.

Å være i nærvær av en hest inviterer også en person til å øke bevisstheten om sitt miljø og oppleve her og nå. 

Den menneskelige fordelen ved å være i nuet med hesten sin kan være et gjensidig forbedret forhold, mentalt, følelsesmessig, fysisk og åndelig.

Kraften av å være i nuet er naturlig for hester. Hvis vi vil ha den kraften, må den bli naturlig for oss også. En hest kan være vår beste lærer, og minner oss om å være fullt tilstede, ikke bare når vi rir eller er sammen med den, men i hvert øyeblikk av livet vårt.

Kjærlighet er det du gir din fulle oppmerksomhet til. Barn vet dette, det gjør hester også.

HESTER ER I PRINSIPPET KUN INTERESSERT I HJERTET DITT. DE ER IKKE INTERESSERT I DIN AGENDA, ELLER DIN GJØRELISTE. DE VIL VITE HVA DIN SANNHET ER I DETTE ØYEBLIKKET. LÆR Å GJØRE DEN REISEN FRA HODET TIL HJERTET DITT OG FØL HVORDAN LIVET FORANDRER SEG.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s